Nieuwe Youtube-serie #tagged vanaf 5 november

Nieuwe Youtube-serie #tagged vanaf 5 november
Innovatief YouTube-concept met smartphones

Nieuws

KRO-NRCV komt vanaf 5 november met een nieuwe innovatie dramaserie op het Youtube-kanaal van NPO3. In #tagged worden zes verhalen vertelt door middel van smartphones.

Levensecht
De dramaserie wordt verteld vanuit het perspectief van de smartphone. Daarbij is er visuele en auditieve informatie rondom het scherm om zo het contrast met de ‘echte wereld’ voelbaar te houden. Iedere aflevering heeft een ander personage en een andere telefoon met een ‘live’ karakter: het personage bedient het device, krijgt echte pushmeldingen, appjes en maakt selfies.

Korte film
Deze serie vloeit voort uit de korte film #tagged. Deze film is op meer dan 40 filmfestivals wereldwijd geselecteerd in competitie en was genomineerd voor een prestigieuze Rose d’Or.

Vernieuwend
#tagged is een innovatieve KRO-NCRV dramaserie die een vervolg krijgt op NPO 3. Deze dramaserie laat een vernieuwend perspectief zien over herkenbare situaties onder smartphone gebruikers . Kijk hier voor meer programmainformatie

#tagged is vanaf 5 november te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3.

Tags: live, youtube, telefoon, film, smartphone, competitie, npo, innovatie, serie, dramaserie, tv-programma, selfies, wereldwijd, scherm, de korte, voort, karakter, npo 3, kro-ncrv, personage, npo3, korte film, youtube-kanaal

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »