Deze Netflix- series en films zien we in de eerste helft van november

Deze Netflix- series en films zien we in de eerste helft van november
van Claire Underwood tot Extra-Terrestrial

Nieuws

November. De donkere dagen voor kerst komen er weer aan. Genoeg momenten dus, waarop je met een joggingbroek lekker een serie kan bingen. Gids.tv geeft tips om, achter de tv, deze koude dagen door te komen.

House of Cards (seizoen 6) (vanaf 2 november)

House of Cards is terug. En Frank Underwood is er niet meer bij. Gids.tv schreef dit weekend een bericht over het nieuwe seizoen. Lees hier meer en bekijk House of Cards.

President Claire Underwood

The Sinner (seizoen 2) (vanaf 9 november)

The Sinner is terug met een tweede seizoen. De serie verraste vorig jaar met het eerste seizoen, en hoofdrolspeelster Jessica Biel schitterde in de Netflix-serie, gebaseerd op de Duitse romanreeks. Lees hier meer en bekijk The Sinner.

*Ghost in the Shell (vanaf 9 november)

Scarlett Johansson schittererd al een aantal jaar in de rol van Black Widow. Dat ze een geweldige actieheld kan neerzetten, bewees zij ook in deze film, gebaseerd op de gelijknamige Japanse mangaserie . Lees hier meer en bekijk Ghost in a Shell.

Ghost in the Shell.

Tarzan (vanaf 15 november)

De klassieke Disney-animatiefilm is terug op het small screen. Tarzan en Jane zijn vanaf 15 november weer te zien op Netflix . Lees hier meer en bekijk Tarzan.

Overige tips
Om ook in de gaten te houden: Arrowverse-serie Legends of Tomorrow (elke week een nieuwe aflevering), sci-fi klassieker ET, the Extra- Terrestrial (vanaf 9 november) en het vierde seizoen van animatie-kinderserie Trolls (vanaf 2 november).

Houd Gids.tv in de gaten voor alle nieuwe releases op Netflix.

Tags: president, shell, film, tv-serie, netflix, kerst, serie, scarlett johansson, uploads, weekend, google, jessica biel, johansson, ghost, house of cards, #metoo, tips, black widow, seizoen 2, koude, fit, seizoen 6, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »