Nieuwe kerstserie GIPS voor de jeugd op NPO Zapp

Nieuwe kerstserie GIPS voor de jeugd op NPO Zapp
Kerst en liefde in het ziekenhuis

Nieuws

In aanloop naar kerst zendt NPO Zapp een nieuwe kerstserie voor de jeugd uit. Hoofdpersoon Fitz maakt zich op voor de stomste kerst ooit en belandt in het ziekenhuis in de serie GIPS.

Ziekenhuis
Fitz is boos omdat haar ouders uit elkaar zijn en ze het geloof in de liefde kwijt is. Haar zusje raakt een vingertopje kwijt en Fitz besluit in het ziekenhuis op de vlucht te gaan.

Belofte
In het ziekenhuis ontdekt Fitz een wereld van zieken, zusters, artsen en bezoekers. Een van die bezoekers is de stoere Adam. Fitz ontmoet ook Primula, een patiënte met een gebroken hart. Per ongeluk belooft Fitz aan haar dat ze samen kerst vieren in het ziekenhuis. Een belofte die ze misschien wel helemaal niet na kan komen.

Complot
Dan raakt ze ook nog verstrikt in een complot om de knappe dokter de Gooijer verliefd te laten worden op de leuke zuster Yasmine. En terwijl ze eigenlijk helemaal niet meer in de liefde gelooft, raakt ze in de ban van Adam. Lees hier meer over GIPS.

GIPS is vanaf donderdag 6 december elke dag om 18.00 uur te zien bij NPO Zapp op NPO 3.

Tags: ongeluk, ziekenhuis, complot, zapp, boos, liefde, tv-serie, npo, dokter, kerst, serie, gips, zuster, jeugd, ouders, zusje, npo 3

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »