Netflix-filmrecensie: A Street Cat Named Bob

Netflix-filmrecensie: A Street Cat Named Bob
Rode zwerfkat met sjaal in hartverwarmend verhaal

Kijktip

Vanaf 10 oktober is de liefdevolle film A street Cat Named Bob te zien op Netflix. Zelfs de niet-dierenliefhebbers zullen smelten voor dit inspirerende en waargebeurde kerstverhaal. Lees hier de Netflix-filmrecensie van : A Street Cat Named Bob.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Het Verhaal
Wanneer James Bowen (Luke Treadaway), een dakloze singer-songwriter met een heroïneverslaving, in het ziekenhuis belandt, krijgt hij een appartement én een laatste kans toegewezen. Daar krijgt hij bezoek van 'inbreker' Bob, een rode straatkater die z'n leven definitief zal veranderen. Een bijzondere vriendschap tussen mens en dier.

Beoordeling van Gids.tv
Dit waargebeurde feelgood-drama gebaseerd op de gelijknamige Britse bestseller is geknipt voor de rol van feestdagenfilm. De regisseur van de James Bond film Tomorrow never dies speelt op safe met een risicoloze balans tussen rauw sociaal-maatschappelijk drama en een hartverwarmende familiefilm. De superster is de natuurlijk de kater Bob zelf, met zijn zeven invalkatten. Een super leuke kijktip voor de donkere dagen voor Kerst, of op een regenachtige zondagmiddag.

Cast
Naast Luke Treadaway (Unbroken) en zijn Kater Bob zijn ook Ruta Gedmintas (The Lost Samaritan) en Anthony Head (Flying Home ) te zien in deze film. De regie is voor Roger Spottiswoode (The 6th Day).

A Street Cat Named Bob is vanaf 10 oktober te zien via deze link op Netflix. Genre: Drama, familiefilm. Tijdsduur: 102 minuten. Bekijk hier de trailer van de film. Bekijk hier een top 5 van films met dieren in de hoofdrol.

Tags: dieren, ziekenhuis, film, regisseur, bioscoop, netflix, vriendschap, trailer, top 5, dakloze, sociaal, kerst, feestdagen, smelten, avontuur, beoordeling, special, songwriter, feelgood, inbreker, preview, unbroken, the lost, home, lost, on demand, drama, kijktip, bond, filmrecensie

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »