Nederland - Frankrijk live op tv

Nederland - Frankrijk live op tv
Duel in Nations League

Sport

De komende dagen speelt het Nederlands elftal de laatste twee wedstrijden in de UEFA Nations League. De NOS doet rechtstreeks verslag op NPO 1 en NOS.nl. Het eerste duel is Nederland - Frankrijk in De Kuip op vrijdag 16 november om 20.45 uur.

Stand van zaken
In de groep met Frankrijk en Duitsland worden vrijdag en maandag een thuiswedstrijd tegen de Fransen en een uitwedstrijd tegen de Duitsers gespeeld. Eerder verloor Nederland in Frankrijk (2-1) en won het met 3-0 van Duitsland. Frankrijk is groepshoofd met 7 punten, Nederland heeft er 3 en Duitsland 1. Het team dat de groep wint, speelt in juni 2019 met drie andere landen om de eerste Nations League-beker. De nummer drie degradeert naar de B-divisie.

Voorbeschouwing
Vrijdag 16 november begint de voorbeschouwing om 19.58 uur op NPO 1 en NOS.nl. Online gaat de vooruitblik verder, terwijl op NPO 1 tot 20.25 uur het NOS Journaal te zien is. Daarna volgen het vervolg van de voorbeschouwing en de wedstrijd live op tv en online.

Nederland - Frankrijk is vrijdag 16 november om 20.45 uur te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Tags: voetbal, duitsland, frankrijk, sport, wedstrijd, nederland, live, nos, nederlands elftal, de kuip, uefa, npo, online, npo 1, nations league, live op tv, voorbeschouwing

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »