Finale Game of Thrones in april te zien

Finale Game of Thrones in april te zien
Het langverwachte achtste seizoen wordt een bloedbad

Nieuws :

Het laatste seizoen van de epische hitserie Game of Thrones wordt uitgezonden in april 2019. Dat heeft Ziggo, die in Nederland de rechten van de serie heeft, dinsdag gemeld. En het personage Melisandre (Carice van Houten) zal terugkeren in het achtste seizoen.

Nog een kleine 6 maanden
Na lang wachten lichten de makers van Game of Thrones nu eindelijk een tipje van de sluier op over wanneer die allerlaatste afleveringen gaan verschijnen. We wisten al dat het achtste seizoen zes afleveringen heeft. Een dag na de uitzending in Amerika is de eerste aflevering al exclusief in Nederland bij Ziggo te zien. Daarna komt iedere week een nieuwe aflevering beschikbaar. De strijd om de troon barst los in Westeros!

Een einde der eindes
De makers van Game of Thrones lieten eerder weten dat ze meerdere scenario's voor de finale van de serie filmen, omdat ze niet willen dat het voor de makers en acteurs duidelijk is hoe de serie eindigt.

Na serie in een zwart gat?
Toch hoeven fans de wereld van Game of Thrones niet helemaal te missen. Er is namelijk ook een prequel serie onderweg, deze zal The Long Night heten. Een hoofdrol in deze serie is voor de actrice Naomi Watts (King Kong). In deze prequel series zullen alleen geen acteurs en personages voorkomen die in de officiële serie hebben gespeeld. The Long Night zal pas uitkomen nadat seizoen 8 van Game of Thrones is afgerond.

Als er meer bekend is over het laatste seizoen van deze serie Game of Thrones lees je dat op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale Game of Thrones in april te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen