Ziggo Sport verlengt rechten Formule 1

Ziggo Sport verlengt rechten Formule 1
In ieder geval tot 2021 racen op Ziggo

Sport

Ziggo Sport krijgt opnieuw de rechten op het uitzenden van de Formule 1-races. In ieder geval tot het seizoen 2021 zullen de races op de zender worden uitgezonden. Ook de rechten op de vrije trainingen zitten tot 2021 op Ziggo Sport.

Reactie Ziggo
In het programma Peptalk maakte presentator Jack van Gelder bekend dat de rechten tot 2021 bij Ziggo blijven. De komende drie seizoenen kunnen de Nederlandse F1-fans dus nog af blijven stemmen op de zender. Een concurrent wordt wel F1TV, de autosport streamingdienst. Deze dienst komt beschikbaar in Nederland. Hierop zullen tijdens de race niet alleen de standaard beelden, maar ook on-board beelden te zien zijn.

Ziggo Sport Logo

Andere aanbieders
Onduidelijk is of ook andere aanbieders van sporttelevisie, zoals NOS, Veronica/Talpa en RTL, ook mee hebben geboden om de rechten. In ieder geval trekt Ziggo aan het langste eind.

Lees en bekijk alles van de Formule 1.

Tags: sport, jack van gelder, nederland, aanbieders, nos, formule 1, race, ziggo, presentator, autosport, verlengt, file, talpa, logo, races, standaard, veronica, zender, peptalk, rtl, beelden, wikipedia, google, stemmen, on-board, fans, reactie, dienst, ziggo sport, rechten, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »