Oefenwedstrijd Jong Duitsland - Jong Oranje live op tv

Oefenwedstrijd Jong Duitsland - Jong Oranje live op tv
Talenten laten zich zien

Sport

Terwijl het 'grote Oranje' het in de Nations League opneemt tegen Frankrijk, spelen de talenten van Jong Oranje een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van buurland Duitsland.

Nieuwe talenten
Jong Oranje wist zich niet te plaatsen voor het EK onder 21. Dat lukte Duitsland wel. Bondscoach Erwin van de Looi heeft veel nieuwe talenten geselecteerd. De wedstrijd in Offenbach vormt het begin van een nieuwe cyclus voor Jong Oranje.

Lees ook: Nederland - Frankrijk live op tv

Voorbeschouwing
Sportzender FOX Sports doet rechtstreeks verslag van Jong Duitsland - Jong Oranje, dat ook live te zien is op het open kanaal van FOX. Om 19.30 uur start de voorbeschouwing en om 20.00 uur wordt er afgetrapt in Duitsland.

Jong Duitsland - Jong Oranje is vrijdag 16 november om 20.00 uur te zien op FOX en FOX Sports 1. FOX zie je bij o.a. Ziggo, Canal Digital en Tele2 op kanaal 11 en bij o.a. KPN, Telfort en XS4ALL op kanaal 14.

Tags: voetbal, duitsland, sport, wedstrijd, nederland, oranje, live, erwin van de looi, jong oranje, ek onder 21, oefenwedstrijd, jong duitsland, bondscoach, FOX Sports, fox, live op tv, fox sports 1, voorbeschouwing

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »