Top 5 van de leukste speelgoedfilms

Top 5 van de leukste speelgoedfilms
Toy Story 4, Small Soldiers en nog veel meer

Kijktip :

Met Sinterklaas in het land zal er weer veel speelgoed in schoenen en grote cadeaus worden uitgedeeld aan kinderen. Gids.tv heeft een selectie van films gemaakt met speelgoed in de hoofdrol, waaronder de splinternieuwe film Toy Story 4.

Geïnteresseerd in de film? Klik door naar de extra filminformatie en bekijk hoe en waar je de film kunt kijken.

1. Toy Story 4 (release 26 juni 2019)
Het is alweer acht jaar geleden dat Woody en Buzz in de bioscoop te zien waren. Bedenker John Lasseter onthulde in 2015 al dat het vierde deel draait rondom de romance tussen cowboy Woody (Tom Hanks) en herderin Bo Peeps (Annie Potts). Bekijk hier de leuke nieuwe trailer van Toy Story 4.

2. Small Soldiers (1998)
Small Soldiers is een actie-sciencefictionfilm uit 1998. Voor die tijd een bijzonder grappige film vol actie en humor. Een veldslag tussen de Commando's en de Gorgonites staat op het punt te beginnen. Bekijk Small Soldiers.

3. Mr. Magorium's Wonder Emporium (2007)
Een nostalgische familiefilm over een 243-jarige kindervriend (Dustin Hoffman) die zijn magische speelgoedwinkel overdraagt aan zijn onzekere manager (Natalie Portman). Een winkel vol op hol geslagen speelgoed, maar het ziet er prachtig uit. Bekijk hier de film Mr. Magorium's Wonder Emporium.

4.The Lego Batman Movie (2017)
Welke generatie is er niet groot mee geworden? Lego is nog steeds onweerstaanbaar voor groot en klein. Ook in dit vrij nieuwe Lego-avontuur met Batman in de hoofdrol. Bekijk hier The Lego Batman Movie.

5. My Little Pony: The Movie (2017)
De zes pony's Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy en Rarity komen in actie in een splinternieuw avontuur. Nostalgie voor veel generaties, want deze magische wezens zijn nooit weggeweest. Bekijk hier My Little Pony: The Movie.

Bekijk ook het overzicht van Disney's nieuwe films in 2019 en 2020 en lees hier alle filmrecensies van de films die nu in de bioscoop draaien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Top 5 van de leukste speelgoedfilms of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV