Maandagavond op tv: Maleficent

Maandagavond op tv: Maleficent
Duistere Angelina Jolie in film waarvoor je thuisblijft

Kijktip :

Aanstaande maandag zendt NET 5 de prachtige donkere film Maleficent uit. Dit sprookje over Doornroosje komt uit de stallen van Disney, maar dan met een magische toverstaf bewerkt tot een fenomenaal verhaal vanuit een ander oogpunt.

Bekijk hier wat Disney nog meer aan live-action producties op de agenda heeft staan. Lees hier al onze filmrecensies op Gids.tv.

Vlijmscherp spinnewiel
De film is een live-action remake van de Walt Disney-animatiefilm Doornroosje uit 1959. In deze productie Maleficent wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de heks Malafide, vertolkt door Angelina Jolie. Een must-see voor alle Disney-liefhebbers, waarin verbluffende special effects en bovenal de hoofdrol van Jolie indruk maakt.

Jolie in Maleficent 2
Actrice Angelina Jolie is volgende maand gasthoofdredacteur van het radioprogramma Today op BBC Radio 4. De actrice, die als speciaal gezant voor de vluchtelingen aan de VN is verbonden, zal op 28 december de redactie aansturen. Daarnaast heeft ze het ook druk met opnames voor Maleficent 2. Deze productie zal in mei 2020 in première gaan.

Maleficent is maandag 26 november om 20:30 te zien op NET 5. Genre: Fantasy. Bekijk hier de trailer van de film.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandagavond op tv: Maleficent of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV