Filmrecensie: Widows

Filmrecensie: Widows
Viola Davis in zinderende thriller vol corruptie en misdaad

Film :

Vanaf donderdag 22 november 2018 is de nieuwe thriller Widows te zien in de Nederlandse bioscoop. Zet de Oscar winnende regisseur Steve McQueen (12 Years a Slave) samen met bestsellerauteur Gillian Flynn (Gone Girl) bij elkaar en een opzwepende misdaadfilm is een feit. Gids.tv heeft de film gezien; lees hier de recensie van Widows.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Het verhaal
Vier weduwen krijgen te maken met de enorme financiële schuld van hun overleden criminele echtgenoten. Ze gaan samenwerken om de volgende overval die hun echtgenoten gepland hadden tot een goede einde te brengen in een stad waar corruptie tot in de bovenste regionen te vinden is.

Beoordeling van Gids.tv
Dit is een film die opvalt door zijn geweldige cast, waarin niemand steken laat vallen. Met thema's als verlies, corruptie en misdaad is dit een sterke film. De film bevat een geniale plotwending, die je niet ziet aankomen. Widows is goed gemaakt en straalt door actrice Viola Davis kracht uit. Bijzonder dat zij in bijna elke scène een ander outfit aan heeft.

Cast
Naast Viola Davis (Fences) en Liam Neeson (Taken) zijn onder andere ook Colin Farrell (Dead Man Down) en Daniel Kaluuya (Get Out) te zien in deze film. De regie is voor Steve McQueen (Shame).

Widows is vanaf donderdag 22 november te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Thriller, Actie, Misdaad. Tijdsduur: 130 minuten. IMDb-score 7,5. Bekijk hier de trailer van de film.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: Widows of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV