Soof seizoen 2 vanaf nu te zien op Videoland

Soof seizoen 2 vanaf nu te zien op Videoland
Bekijk het tweede seizoen van Soof: een nieuw begin

Kijktip :

Het eerste seizoen van Soof: een nieuw begin was een grote hit en een tweede seizoen kon dus niet achterblijven. Vandaag is het zover, je kunt het hele seizoen eindelijk gaan kijken op Videoland.

Nieuwe cast
Ook dit seizoen weer zien we Lies Visschedijk als Soof en Fedja van Huêt als Kasper. Nieuwkomer is Robert ten Hoog die als televisieproducent Victor een kookprogramma met Soof wil gaan maken. Ze gaan dat samen opzetten. Of de samenwerking tussen Soof en Victor gaat werken moet nog gaan blijken...

Moeder van Soof
Anneke Blok - die als Hansje de moeder van Soof speelt - vertelt over dit seizoen: “Het tweede seizoen gaat nog meer dan voorheen over menselijke emoties, keuzes maken, in de problemen raken. Ieder karakter maakt wel iets mee waarvan de kijker zich zal afvragen: waar raakt die nou weer in verzeild?"

Vader
Een andere nieuwkomer dit seizoen is Bert Luppes die opduikt als de vader Eddie van Soof (en dus de ex van Hansje). Anneke Blok vertelt er over: "Soof heeft haar vader nog nooit gezien en weet helemaal niet wie hij is." Reden genoeg dus om snel alle acht afleveringen te verslinden!

Het tweede seizoen van Soof is vanaf 29 november te zien op Videoland via deze link. Seizoen 2 bestaat uit 8 afleveringen van elk ongeveer drie kwartier. Of er een derde seizoen gaat komen is nog onduidelijk, maar dat lees je uiteraard als eerste op Gids.tv!

LET OP SPOILER ALERT

Dit zijn de volledige 8 afleveringen met hun teaser text:

Aflevering 1: Oude Liefde Roest Niet
Soof en Kasper proberen elkaar sinds de boekpresentatie te ontwijken. Als ze voor een half jaar van Sacha afscheid moeten nemen, zijn de twee exen toch weer samen. Hansje en Gerrit bereiden de bruiloft voor.

Aflevering 2: Terug van Weggeweest
De onverwachte gast blijkt Eddie, de vader van Soof, te zijn. Kasper gaat op verzoek van Soof bij Eddie langs op om te kijken wat voor een man het is. Ondertussen gaat Josine weer terug aan het werk.

Aflevering 3: Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen
De opnames van de pilotaflevering van Soofs kookprogramma zorgen voor de nodige spanning in de Kooksoof. Hansje en Gerrit staan voor een grote verrassing als ze in ondertrouw gaan.

Aflevering 4: Wilde Bloemen en Kasplantjes
Terwijl de tweeling ruzie heeft om het buurmeisje, nemen Soof en Kasper ook afstand van elkaar. Victor en Soof gaan op date om het succes van de pilot van het kookprogramma te vieren.

Aflevering 5: Niets Is Wat het Lijkt
Soof heeft haar eerste echte opname in de studio en heeft een bijzondere gast. Haar relatie met Victor wordt serieuzer. Hij vindt alleen dat ze werk en privé gescheiden moeten houden, wat Soof niet kan.

Aflevering 6: Te Mooi Om Op Te Eten
Het kookprogramma is een succes, maar Jim is bezorgd dat Soof te ver van zichzelf af komt staan. Dies maakt voor het schoolfeest een bijzondere cake, waardoor Kasper en Soof onmiddellijk naar school moeten.

Aflevering 7: Van Verkeerde Afslagen
Kasper woont tijdelijk in zijn bus op het erf van Soof. Josine was namelijk minder begripvol dan hij had gehoopt. Gerrit laat Hansje alleen, omdat ze wel erg intiem doet met Eddie.

Aflevering 8: Lang en Gelukkig
Het is de dag van het huwelijk van Hansje en Gerrit. Sacha komt speciaal over uit Amerika. Vlak voor de ceremonie ontdekt Gerrit iets wat de bruiloft in gevaar brengt. Soof wil met de show stoppen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Soof seizoen 2 vanaf nu te zien op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier