Paul de Leeuw heeft zangeres Anouk te gast in Sinterklaasshow

Paul de Leeuw heeft zangeres Anouk te gast in Sinterklaasshow
Sint & Paul Pakken Uit! wordt 5 december vol verrassingen

Nieuws

Paul de Leeuw gaat los en pakt flink uit tijdens zijn eerste Sinterklaasshow op RTL 4. Een geweldige verrassing is, dat Anouk speciaal voor Sinterklaas live gaat zingen. Met deze Sinterklaasshow Sint & Paul Pakken Uit! wordt Pakjesavond 2018 een hilarisch en gezellig feest op televisie.

Groots en meeslepend
De Goedheiligman opent de show op een grootse en meeslepende manier door zijn spectaculaire entree. Het is best bijzonder dat Haagse zangeres haar acte de présence geeft in deze sinterklaasshow, want ze treedt niet heel graag live op, zoals ze zelf enkele weken geleden nog bij DWDD opbiechtte.

De slimste Sint
Maar dat is niet alles. Paul en Sinterklaas verrassen ook mensen uit het publiek en er wordt in de quiz De Slimste Sint bepaald wie de meest intelligente Sinterklaas is. Kortom, een gezellige sinterklaasavond vol hilarische en vrolijke gebeurtenissen.

Sint & Paul Pakken Uit! is woensdag 5 december 2018 om 21:30 uue te zien op RTL 4.

Tags: feest, leeuw, zingen, live, paul de leeuw, televisie, anouk, zangeres, sinterklaas, quiz, pakjesavond, tv-programma, show, sinterklaasavond, entree, rtl, publiek, rtl 4, hilarisch, 5 december, verrassing, goedheiligman

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »