Frank Evenblij vanaf 6 december in quiz 'Het uur van de Waarheid' op NPO 1

Frank Evenblij vanaf 6 december in quiz 'Het uur van de Waarheid' op NPO 1
Tv quiz en experiment in één

Nieuws :

BNNVARA komt vanaf 6 december met een nieuwe televisiequiz op NPO 1. In Het Uur van de Waarheid gaat presentator Frank Evenblij met twaalf kandidaten het experiment aan: Hoeveel informatie kan een mens in 24 uur verwerken?

Non stop
Twaalf kandidaten doen mee aan de experimenterende show. Ze duiken een etmaal lang non stop in de boeken, om dan, natuurlijk zonder slaap, een quiz arena in te duiken. Waar Evenblij ze dan staat op te wachten met lastige vragen.

Van Nederrap tot Feyenoord
De vragen, en dus ook de onderwerpen voor de studie, kunnen erg wisselen. Van de geschiedenis van de 17e eeuw tot de moderne geschiedenis van de Nederrap. Van de historie van voetbalclub Feyenoord tot de historie van de Berlijnse muur en het ijzeren gordijn.

Leuk experiment
Even“Tijdens de quiz denken de kandidaten best scherp te zijn, maar door slaapgebrek daalt juist hun concentratie. Het is ook mooi om te zien hoe hecht een groep wordt. Het doet de andere kandidaten echt pijn als de eerste kandidaat eruit vliegt. 24 uur gestudeerd en toch binnen een minuut naar huis!” Kijk hier voor meer over Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid is vanaf 6 december iedere donderdag om 21.30 uur te zien op NPO 1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frank Evenblij vanaf 6 december in quiz 'Het uur van de Waarheid' op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV