Top 10 bioscoopfilms december 2018

Top 10 bioscoopfilms december 2018
All You Need Is Love, Mortal Engines en nog veel meer

Film :

Het jaar 2018 gaat eruit met een feestelijke knal! Een prachtige cocktail van films en voor iedereen wat wils in de bioscoop. Films die we mogen uitpakken in deze feestmaand zijn onder andere de grote animatiehit Ralph Breaks The Internet, en spierballen met Jason Momoa's Aquaman. Bekijk hieronder een selectie (volgorde op datum van release) van de nieuwe films in deze feestmaand.

Benieuwd naar de film? Klik bij de beschrijving op de link voor meer info en de trailer van de film. Bekijk hier op Gids.tv ook alle nieuwe filmrecensies in de bioscoop en on-demand.

1. Mortal Engines (6 december)
Uitpakken in hoofdletters. Het eerste cadeau komt van regisseur Peter Jackson (Lord of the Rings). Een fenomenale trailer laat zien dat de wereldstad Londen op wielen rijdt. Avonturenepos met overdonderende actie. Bekijk hier de trailer van Mortal Engines.

2. All You Need Is Love (6 december)
De eerste geluiden over deze nieuwe Nederlandse comedy zijn goed. Ultiem kerstgevoel in een film vol liefde. Met leuke rollen voor topacteurs Fedja van Huêt en Waldemar Torenstra. Maar het schijnt dat actrice Trudy Labij (Familie Kruys) de show steelt. Bekijk hier de trailer van All You Need Is Love.

3. Kursk (6 december)
Het waargebeurde verhaal over de ramp in 2000 met de K-141 Kursk-onderzeeër, waarbij 118 mensen stierven. Met topacteur Colin Firth en de Belgische alles-kunner Matthias Schoenaerts (The Danisch Girl). Lees hier meer over de film Kursk.

4. Ralph Breaks The Internet: Wreck-it Ralph 2 (12 december)
Met deze nieuwe animatiefilm is dit een blockbuster in de dop. De nieuwe Disney-animatie heeft in het eerste weekend in de VS al 84,5 miljoen dollar opgeleverd. Bekijk hier de leuke trailer van Ralph Breaks The Internet.

5. Aquaman (13 december)
Met een trailer die letterlijk en figuurlijk uitpakt in een visueel adembenemende onderwaterwereld waarin Aquaman op zoek gaat naar wie hij werkelijk is. Superheldenfilm met Jason Momoa en Nicole Kidman. Bekijk hier de trailer van de film Aquaman.

6. Bon Bini Holland 2 (13 december)
Ze zijn terug! Alle typetje van Jandino Asporaat met onder andere Judeska, Radjesh, Sydney en Gerrie keren terug in een nieuwe komisch avontuur, waarin de liefde op het spel staat. Bekijk hier de trailer van de film Bon Bini Holland 2.

7. Mary Poppings Returns (19 decenmber)
Disney pakt deze maand spectaculair uit met het vervolg op de musicalfilm Mary Poppins. Kerstmis wordt dit jaar een groot magisch feest met de prachtige Emily Blunt als de wereldberoemde personage die het liefst Supercalifragilisticexpialidocious zingt. Bekijk hier de trailer van Mary Poppings Returns.

8. Spider-Man: Into the Spider-Verse (20 december)
Deze animatiefilm stelt je voor aan Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en aan de eindeloze mogelijkheden van het Spider-Versum, waarin meer dan één persoon het masker kan dragen. Vooral stoere productie voor actie-liefhebbers. Bekijk hier de trailer van Spider-Man: Into the Spider-Verse.

9. Wildlife (20 december)
Een filmhuisfilm die we in de gaten houden. Critici zijn enthousiast over deze nieuwe Jake Gyllenhaal-film. Een sterk drama over een gezin dat langzaam uit elkaar valt. Bekijk hier ook de top 5 van gebroken harten en relaties. En lees hier meer over de film Wildlife.

10. Bumblebee (20 december)
Deze zesde film van de Transformers-franchise wordt een spin-off van de gele publiekslieveling robot Bumblebee. Zo moet je schuilen op een autokerkhof en zo vecht je tegen het kwaad. Actie en special effects gegarandeerd. Bekijk hier de trailer van Bumblebee.

Bekijk hier de top 10 van bioscoopfilms in november 2018. Veel van deze producties draaien nog steeds in de Nederlandse bioscopen. Waaronder Disney's Kerstfilm The Nutcracker and the Four Realms, de splinternieuwe animatiefilm The Grinch en de blockbuster Bohemian Rhapsody.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 10 bioscoopfilms december 2018 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV