Moppentappers: lachend 2018 afsluiten

Moppentappers: lachend 2018 afsluiten
Jeroen van der Boom presenteert nieuw programma op oudjaarsdag

Actueel

SBS6 sluit het jaar lachend af. Jeroen van der Boom, die we nu kennen als de presentator van Designdroom op SBS6, presenteert op de laatste dag van het jaar het nieuwe programma Moppentappers. In deze speciale pilotaflevering op oudejaarsavond nemen René Froger, Leonie ter Braak en Najib Amhali het tegen elkaar op.

Wie heeft de leukste mop?
Alle drie nemen Froger, Ter Braak en Amhali hun eigen grappenrepertoire mee. Het publiek bepaalt wie de leukste mop heeft. Onder leiding van Jeroen van der Boom vertellen de moppentappers een mop. Wie krijgt het publiek aan het lachen? De BN'er die dat volgens het publiek het beste doet, krijgt een punt - een oliebol in dit geval. Ook kunnen de moppentappers extra oliebollen (punten) verdienen door in te schatten welke gewone Nederlander, op straat gefilmd, de leukste mop vertelt.

Bekijk ook Goor tegen Geer: "Je hebt al mijn grappen gestolen!".

Geer en Goor
Geer en Goor maken hun opwachting in het programma als twee twee mopperende muppets, die vanuit hun zogenaamde huiskamer commentaar leveren: gieren ze mee of vinden ze het he-le-maal niks? Als grote, sprekend lijkende karikaturale poppen kijken zij het programma mee. Het publiek vervult niet alleen de jury-rol, maar zij mogen ook zelf meedoen aan de grollen- en grappenshow. Sommige publieksleden krijgen de kans om zelf een mop te vertellen, waarmee ze een leuke prijs kunnen winnnen.

Moppentappers wordt uitgezonden op maandag 31 december om 20.30 uur op SBS6.

Tags: nederlander, prijs, jury, muppets, goor, schatten, 31 december, lachen, tv-programma, oliebollen, gieren, commentaar, sbs6, oliebol, publiek, mop, najib amhali, jeroen van der boom, leonie ter braak, grappen, straat, geer en goor, nieuw seizoen, kijken, maandag, geer & goor, poppen, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »