Zet 'm Op! eenmalige TV-show voor CliniClowns

Zet 'm Op! eenmalige TV-show voor CliniClowns
Fondsenwerving voor CliniClowns bij EO op NPO 1

Nieuws

De Evangelische Omroep zamelt op 19 december om 20.25 eenmalig geld in voor de CliniClowns op NPO 1. In Zet 'm Op! worden zieke kinderen verrast door de CliniClowns. Wat de kinderen niet weten is dat één van de clowns hun idool is.

Jonathan en André
Een bijzonder voorbeeld is Jonathan, 13 jaar. Jonathan strijdt al twee jaar tegen een hersentumor. Hij wordt in de eenmalige show verrast door niemand minder dan André van Duin, zijn grote held.

Harm en Anne-Mar
De Evangelische Omroep en Stichting CliniClowns Nederland slaan tijdens deze tv-avond de handen ineen om het belang van het werk van de CliniClowns te laten zien. De presentatie van de avond is in handen van Harm Edens en Anne-Mar Zwart.

Donateur worden?
Tijdens de uitzending is er een belpanel aanwezig. Mensen die donateur willen worden, kunnen bellen naar 0800 1336. Kijk hier voor meer over Zet 'm op!

Zet 'm op! is op 19 december om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Tags: clowns, nederland, presentatie, uitzending, bellen, omroep, tv-show, npo, belpanel, tv-programma, show, voorbeeld, donateur, belang, hersentumor, cliniclowns, geld, kinderen, anne-mar zwart, harm edens, zwart, npo 1, evangelische omroep, stichting, avond

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »