The Walking Dead met pauze

The Walking Dead met pauze
Seizoen 9 gaat verder in februari 2019

Actueel

Afgelopen week was op Fox de voorlopig laatste aflevering van het negende seizoen van The Walking Dead op televisie. De serie begint in februari 2019, na een pauze van 2,5 maand, aan het tweede gedeelte van seizoen 9.

Eerste helft van het seizoen
De eerste helft van seizoen negen stond grotendeels in het teken van het vertrek van acteur Andrew Lincoln. Zijn personage Rick Grimes werd uit de serie geschreven. Maar goed nieuws voor de fans: hij keert terug voor een drietal Walking Dead-films.

Lees hier meer over The Walking Dead, seizoen 9.

Tweede helft van seizoen 9
De tweede helft van seizoen negen draait om The Whisperers, die geleid worden door "bad girl" Alpha (Samantha Morton). Haar rechterhand Beta, die met het bizarre masker, wordt gespeeld door Ryan Hurst (Opie in Sons of Anarchy). En Cassady McClincy (Castle Rock) vertolkt de rol van Lydia, de dochter van Alpha.

Bekijk hier de trailer van het tweede deel van seizoen 9 van The Walking Dead.

Het negende seizoen van The Walking Dead wordt 12 februari hervat. Houd Gids.tv in de gaten voor het laatste nieuws over The Walking Dead.

Tags: televisie, tv-serie, acteur, masker, dochter, serie, alpha, walking, pauze, vertrek, nieuws, fans, andrew lincoln, lincoln, sons of anarchy, the walking dead, fox, personage, rick grimes, laatste aflevering, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »