Deze films & series kun je in december bingen op Netflix

Deze films & series kun je in december bingen op Netflix
Van Prison Break tot klassieker Back to the Future

Nieuws :

December. De maand van lekker onder een dekentje op de bank, kopjes warme chocolademelk en natuurlijk de kerstvakantie. Dat betekent genoeg tijd om Netflix uit te pluizen! Bekijk dan ook deze toppers, die in de eerste helft van december op Netflix komen.

 • Mowgli (vanaf 7 december)
  Het mensenkind Mowgli wordt in de jungle opgevoed. Met beer Baloo en panter Bagheera leert hij het oerwoud kennen. Maar het gevaar ligt op de loer... Lees hier meer over de Netflix Original en bekijk Mowgli.

 • Back to the Future (vanaf 7 december)
  De klassieker, met goede acteerprestaties van Michael J. Fox en Christopher Lloyd, is weer terug na een tijdje afwezig te zijn geweest op Netflix. Deze film mag je NIET missen! Lees hier meer en bekijk Back to the Future.

 • Prison Break, seizoen 5 (vanaf 1 december)
  De mannen van Prison Break zijn weer terug. Seizoen 5 is in één keer op Netflix te zien, terwijl ook seizoen 1 tot en met 4 heerlijk zijn om op de koude avonden bij weg te dromen. Lees hier meer en bekijk Prison Break.

 • Family Guy, seizoen 16 (vanaf 1 december)
  Een nieuw seizoen vol avonturen van Peter, Lois, Chris, Meg, Stewie, Brain en alle inwoners van Quahog. Natuurlijk zijn ook de seizoenen 10 tot en met 15 nog steeds te bingen. Lees hier meer en bekijk Family Guy.

Overige tips
Om ook in de gaten te houden zijn het zesde seizoen van Brooklyn Nine-Nine (vanaf 2 december), de Duitse Netflix Original Dogs of Berlin (vanaf 7 december) en het zesde deel van The Ranch (vanaf 7 december),

Houd Gids.tv in de gaten voor alle nieuwe releases op Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze films & series kun je in december bingen op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV