Loting WK voetbal vrouwen 2019 live op tv

Loting WK voetbal vrouwen 2019 live op tv
Wie worden tegenstanders Nederland?

Sport

In juni en juli 2019 spelen de beste vrouwenvoetbalsters op het WK voetbal in Frankrijk. Op zaterdag 8 december wordt bij de loting bepaald hoe de groepsindeling eruit ziet. De NOS doet vanaf 18.00 uur in NOS Studio Sport live verslag op NPO 2 en online.

Nederlands elftal
Na de gewonnen play-offs tegen Denemarken en Zwitserland heeft Nederland zich verzekerd van het eindtoernooi in 2019. 24 landen hebben zich geplaatst voor het vrouwen-WK. Rivkah op het Veld presenteert de uitzending van de NOS. Arno Vermeulen geeft commentaar bij de loting en verslaggever Jeroen Stekelenburg vraagt bondscoach Sarina Wiegman na afloop om een eerste reactie.

Toernooiopzet
De groepsfase bestaat uit zes groepen van vier landenteams. De nummers één en twee en de vier beste nummers drie plaatsen zich voor de achtste finales. Vanaf dat moment worden knock-outwedstrijden gespeeld tot en met de finale op 7 juli 2019 in Lyon.

De loting voor het WK voetbal voor vrouwen wordt op zaterdag 8 december om 18.00 uur uitgezonden op NPO 2 en NOS.nl.

Tags: voetbal, vrouwen, frankrijk, sport, nederland, live, WK voetbal, nos, denemarken, finale, zwitserland, lyon, play-offs, nederlands elftal, loting, npo, online, npo 2, live op tv, groepsfase

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »