Nieuwe uitdaging voor presentator Expeditie Robinson

Nieuwe uitdaging voor presentator Expeditie Robinson
Dennis Weening presenteert Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars

Nieuws

Vanaf 18 februari gaat Spike de eerste editie van Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars uitzenden. En de nieuwe presentator is een oude bekende: Dennis Weening. Weening presenteerde eerder Expeditie Robinson. Naar eigen zeggen vindt Dennis deze nieuwe uitdaging "supervet".

Tattoo-oorlog
De voormalig presentator van Expeditie Robinson en Levenslang met dwang heeft zin in zijn nieuwe presenteerklus: "Ik kijk het altijd zelf en ik ben gek op tatoeages, dus dit was een mooie kans die ik niet kon laten liggen". Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars is een spin-off van de Amerikaanse versie van Ink Masters. In Shop Wars strijden tattooshops tegen elkaar in plaats van individuele artiesten, zoals in de eerste twee seizoenen van Ink Master: meester van de Lage Landen.

Cadeautje op open zee
Om de samenwerking te vieren kreeg Weening van zender Spike wel een heel bijzonder cadeau: hij werd uitgedaagd een tattoo te laten zetten... op open zee. Weening vond de uitdaging vooral grappig: ""Ze dachten, laten we Dennis Weening in een speedboot stoppen op een wilde zee en dan laten tatoeëren. Supergoed idee, dus ik zei gelijk ja, natuurlijk."


De presentator liet een schedel tatoeëren. Ondanks de woelige omstandigheden waarin de tattoo is gezet is Weening tevreden over het resultaat: "Het is heel strak gedaan. Gezien de omstandigheden is het eigenlijk een onwijs vette tatoeage geworden. Dus ik ben er heel blij mee."

Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars is vanaf 18 februari te zien op Spike.

Tags: oorlog, grappig, kandidaten, presentator, tattoo, levenslang, cadeau, master, samenwerking, meesters, speedboot, meester, zender, robinson, schouder, Expeditie Robinson, dennis weening, zee, ink, post, spike, stoppen, huilen, levenslang met dwang, seizoen, versie

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »