Internazionale - PSV live op tv

Internazionale - PSV live op tv
Laatste duel in groepsfase Champions League

Sport

De Nederlandse landskampioen PSV is uitgeschakeld in Europa. In de laatste groepswedstrijd in de UEFA Champions League is Internazionale in Milaan de tegenstander. Veronica en Ziggo Sport Golf zenden de wedstrijd dinsdag 11 december live op tv uit.

Uitgeschakeld
Na de 1-2 van PSV in eigen huis tegen FC Barcelona zijn de Eindhovenaren uitgeschakeld. Met slechts één punt uit vijf wedstrijden is ook de derde plek, en dus een Europa League-ticket, buiten bereik. Zowel Inter als Tottenham Hotspur heeft zeven punten. Barcelona is de koploper met dertien punten.

Voorbeschouwing
Hélène Hendriks kijkt bij Veronica met Johan Derksen en Ronald de Boer naar de laatste groepswedstrijd van PSV. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur en de wedstrijd gaat om 21.00 uur van start. Ook betaalzender Ziggo Sport Golf doet live verslag van Inter - PSV.

Ziggo Sport en Ziggo Sport Select zenden om 21.00 uur een schakelprogramma uit met de hoogtepunten van o.a. Barcelona - Tottenham en Liverpool - Napoli. Die duels zijn via de betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal in zijn geheel te zien.

Internazionale - PSV is dinsdag 11 december om 21.00 uur live te zien op Veronica en Ziggo Sport Golf.

Tags: Champions League, voetbal, sport, wedstrijd, psv, fc barcelona, milaan, live, liverpool, ronald de boer, ziggo, landskampioen, europa league, tottenham hotspur, napoli, inter, internazionale, veronica, johan derksen, ziggo sport, live op tv, voorbeschouwing

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »