Ajax - Bayern München live op tv

Ajax - Bayern München live op tv
Duel om groepswinst Champions League

Sport

Ajax neemt het op woensdag 12 december in de Johan Cruijff Arena op tegen Bayern München in een rechtstreeks duel om de groepswinst in Groep E van de UEFA Champions League. Veronica en Ziggo Sport Voetbal zenden de wedstrijd live op tv uit.

Stand in de groep
Na vijf wedstrijden is Ajax al zeker van de achtste finales in de Champions League. Met 11 punten uit vijf duels is de groepswinst nog mogelijk. Bayern staat op 13 punten en is de laatste tegenstander in de groepsfase. In München speelden de twee teams met 1-1 gelijk.

Voorbeschouwing
Om 20.30 uur begint de voorbeschouwing op Veronica met Wilfred Genee, René van der Gijp en Dick Advocaat. De wedstrijd gaat om 21.00 uur van start. Ook betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal zendt Ajax - Bayern München live uit.

Ziggo Sport en Ziggo Sport Select zenden om 21.00 uur een schakelprogramma uit met de hoogtepunten van o.a. ManCity - Hoffenheim en Valencia - ManUnited. Die duels zijn via de betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal in zijn geheel te zien.

Ajax - Bayern München is woensdag 12 december om 21.00 uur te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal.

Tags: Champions League, voetbal, sport, wedstrijd, ajax, dick advocaat, live, bayern, ziggo, uefa, tegenstander, achtste finales, veronica, uefa champions league, wilfred genee, ziggo sport, live op tv, groepsfase, voorbeschouwing

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »