Netflix-filmrecensie: The Christmas Chronicles

Netflix-filmrecensie: The Christmas Chronicles
Kurt Russell en Goldie Hawn in dé kerstfilm van het jaar

Kijktip :

Vanaf 22 november is de nieuwe kerstfilm The Christmas Chronicles te zien op streamingdienst Netflix. Zet je schrap voor een crashende rendierenslee, een grappige en charismatische Kurt Russell, en het kerstfeest in ernstige problemen. Gids.tv heeft de film gezien. Lees hier de Netflix-filmrecensie van Christmas Chronicles.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Heerlijk kerstverhaal
Deze film gaat over Teddy en Kate, een broer en zus. Zij maken een plannetje om de Kerstman met kerstavond op te wachten en hem te filmen. Dit gaat echter he-le-maal mis: ze laten per ongeluk de slee van de Kerstman crashen. Om het goed te maken, blijven ze de hele nacht bij de Kerstman om zo hopelijk het kerstfeest nog te kunnen redden.

Beoordeling van Gids.tv
Netflix pakt uit dit jaar met kerstfilms. Om jezelf lekker in de kerstsfeer te gooien is dit wel dé kerstfilm die je gezien moet hebben. Kurt Russell steelt absoluut de show en draagt de film als kerstman. Plus een super leuke cameo voor Goldie Hawn, de vrouw van de beroemde acteur. Daarbij is de typisch Amerikaanse scène, de zingende kerstman, misschien voor de kijker wat jammer. Maar verder zeuren we niet. Een heerlijk kerstavontuur, met een lach en een klein traantje. Ho, Ho, Ho, Merry Christmas!

Cast
Naast Kurt Russell (The Hateful Eight) en Goldie Hawn (Overboard) zijn ook Judah Lewis (The Babysitter) en Darby Camp (The Leftovers) te zien in deze film. De regie is voor Clay Kaytis (Angry Birds: The Movie).

The Christmas Chronicles is vanaf 22 november te zien op Netflix. Genre: Familiefilm, Avontuur. Tijdsduur: 104 minuten. Bekijk hier waar je de film kunt kijken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Netflix-filmrecensie: The Christmas Chronicles of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen