Arrowverse crossover bij CW's Flash, Arrow en Supergirl

Arrowverse crossover bij CW's Flash, Arrow en Supergirl
Wat is de beste kijkvolgorde?

Kijktip :

De jaarlijkse Arrowverse crossover vind deze week weer plaats op het Amerikaanse CW. De superheldenseries The Flash, Arrow en Supergirl (die in Nederland allen op Netflix te bekijken zijn) zullen deze week dezelfde verhaallijn volgen, namelijk die van de Elseworlds uit de DC Comics. Maar wat is de beste kijkvolgorde?

1. The Flash (11 december)
De eerste aflevering van de crossover staat op Netflix vanaf dinsdag 11 december. Hierin maken we kennis met de slechteriken The Monitor (LaMonica Garrett) en dr. Deegan (Jeremy Davies). Ook zien we dat Oliver Queen (The Green Arrow, Steve Amell) en Barry Allen (The Flash, Grant Gustin) van lichaam wisselen. Ze vragen hulp van Supergirl, Superman en Lois Lane.

2. Arrow (16 december)
De tweede aflevering van de crossover staat op Netflix vanaf__ zondag__ 16 december. Arrow, Flash en de SuperFamilie gaan op bezoek in Gotham City, de stad van Batwoman (Ruby Rose). De nieuwe heldin krijgt ook een eigen show.

John Wesley Shipp is terug, in zijn jaren '90 kostuum!

3. Supergirl (18 december)
De derde en laatste aflevering staat op dinsdag 18 december op Netflix. Hierin komt de crossover tot een climax. En het belooft een epische finale te worden!

Bekijk ook de trailer van Elseworlds. Meer weten over de CW Arrowverse of andere series op Netflix? Blijf dan Gids.tv volgen!

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Arrowverse crossover bij CW's Flash, Arrow en Supergirl of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV