Filmrecensie: Aquaman

Filmrecensie: Aquaman
Jason Momoa in visueel prachtige onderwaterwereld

Film :

Afgelopen donderdag ging de superheldenepos Aquaman van DC Comics en Warner Bros in première in Nederland. We gaan diep de zee in, waar een prachtige wereld schuilt met acteur Jason Momoa als stalend middelpunt. Lees hier de filmrecensie van Aquaman.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe film in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Het verhaal
Deze film speelt zich af na de gebeurtenissen van Justice League. Aquaman volgt het verhaal van Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten stappen en zich moeten tonen als een ware leider over de Zeven Zeeën. Dit moet hij doen in een wereld aan de oppervlakte, die de zee vernietigt, en in zijn eigen onderwaterrijk, waar ook de nodige spanningen zijn.

:article:img

Beoordeling van Gids.tv
Met succesvol regisseur James Wan (Fast & Furious 7 en Saw) en een budget van 160 miljoen dollar op de set, kan het bijna al niet meer mis gaan. Aquaman is een achtbaanrit onder water. Visueel een pareltje, en dan de mooiste in zijn soort. Ook de sympatieke, afgetrainde Momoa is absoluut geen telleurstelling. Als je op zoek bent naar schoonheid, dan wordt dat wordt dubbel en dwars beloond. Wil je makkelijk entertainment? Dan is deze film goed. Aquaman is een guilty pleasure. Verstand op nul en gaan.

Cast
Naast Jason Momoa (Game of Thrones) en Nicole Kidman (Lion) zijn ook onder andere Amber Heard (The Danisch Girl), Patrick Wilson (The Founder) en Willem Dafoe (Murder on the Orient Express). De regie is van James Wan (Insidious).

Aquaman is vanaf 13 december 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Avontuur. Tijdsduur 144 minuten. Bekijk hier de trailer van Aquaman.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: Aquaman of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV