Sting en Edwin Evers in Evenblij maakt Vrienden

Sting en Edwin Evers in Evenblij maakt Vrienden
Frank Evenblij ontmoet (inter)nationale beroemdheden

Nieuws :

BNNVARA komt vanaf 24 december met het nieuwe dagelijkse programma Evenblij maakt Vrienden op NPO 1. Presentator Frank Evenblij krijgt elke dag internationale en nationale beroemdheden over de vloer.

Zijn grote idool
Frank ontmoet in een aflevering van het programma zijn grote idool Sting. Frank zegt hierover: "Er wordt wel eens gezegd dat het tegenvalt, maar toch is het een van de meest bijzondere moment in mijn leven."

Hazes en Evers
Naast Sting ontmoet Frank nog meer bijzondere mensen. Zo wordt hij fan van Andre Hazes Junior, regelt voor Edwin Evers een bezoek aan zijn favoriete radioprogramma, heeft een openhartig gesprek met Carola Schouten en volgt hij dirigent Vincent de Kort op weg in zijn American Dream. Verder gaat hij op bezoek bij schrijver Jo Nesbø, regisseur Roel Reiné, vlogger Nikkie (Tutorials) de Jager, omroepbaas Jan Slagter en supermodel Sanne Vloet.

Oudejaarsspecial
Op 31 december wordt de special Evenblij met het oudejaar uitgezonden. Hierin ontmoet hij cabaretiers Youp van 't Hek, Herman Finkers, Claudia de Breij, Hans Sibbel, Erik van Muiswinkel, Jan-Jaap van der Wal en Dolf Jansen. Kijk hier voor meer over Evenblij maakt Vrienden

Evenblij maakt Vrienden is vanaf 24 december dagelijks rond 22.50 uur te zien op NPO 1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sting en Edwin Evers in Evenblij maakt Vrienden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV