Nieuwe vierdelige documentaire Ik, Plastic onderzoekt de band tussen mens en plastic

Nieuwe vierdelige documentaire Ik, Plastic onderzoekt de band tussen mens en plastic
Menno Bentveld onderzoekt de haat-liefdeverhouding

Nieuws :

BNNVARA komt vanaf 10 januari met een nieuwe vierdelige documentaire. In Ik, Plastic gaat Menno Bentveld op zoek naar onze relatie met plastic.

Verschillende landen
Samen met regisseur Floris-Jan van Luyn reist Bentveld door Nederland, Japan, Oeganda, Kenia en de VS. In een aaneenschakeling van bijzondere menselijke verhalen onderzoeken de makers onze relatie met plastic. Hebben wij onze schepping nog in de hand? Of versmelten wij uiteindelijk met onze creatie?

Geen Ocean Cleanup
Bentveld over de documentaire: “In deze serie geen Ocean Clean-up, Boyan Slat, plastic soup of andere beelden die je al kent. Ons verhaal gaat over de innige verstrengeling met het meest veelzijdige en bejubelde materiaal dat we ooit gemaakt hebben en dat nu de wereld dreigt te verstikken.”

Freeport
In de eerste aflevering reist Menno naar de oorsprong van het moderne plastic: Freeport, Texas. Kijk hier voor meer over Ik, Plastic

Ik, Plastic is vanaf donderdag 10 januari wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 2.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe vierdelige documentaire Ik, Plastic onderzoekt de band tussen mens en plastic of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier