Nieuwe oudejaarsshow Fout & Nieuw bij RTL 4

Nieuwe oudejaarsshow Fout & Nieuw bij RTL 4
Presentatie door Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink

Nieuws :

In de nieuwe oudejaarsshow Fout & Nieuw gidsen Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker door de vrolijkste en meest bizarre gebeurtenissen van 2018.

Zij doen dit natuurlijk niet alleen. Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning vormen drie teams met hun gasten Britt Dekker, Ali B. en Geraldine Kemper. Fout & Nieuw is om 22.30 uur te zien bij RTL 4, direct na de Oudejaarsconference van Guido Weijers.

De drie teams worden onder meer getest over hun kennis van klein regionaal nieuws en fake nieuws. Tussen de spelrondes door laat Luuk Ikink de hoogtepunten van het jaar zien aan de hand van diverse fragmenten. Optredens zijn er van Tino Martin en Davina Michelle.

Het Nationale Vuurwerk
Na Fout & Nieuw wordt er live overgeschakeld naar Het Nationale Vuurwerk met Ruben Nicolai vanaf de Erasmusbrug in Rotterdam. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest heeft daarbij speciaal voor de uitzending een muziekstuk gecomponeerd.

Fout & Nieuw is te zien op maandag 31 december, 22.30 uur bij RTL 4.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe oudejaarsshow Fout & Nieuw bij RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV