Deze 6 films moet je met kerst op tv zien

Deze 6 films moet je met kerst op tv zien
Natuurlijk Home Alone, Love Actually en nog veel meer

Kijktip :

Het is bijna zo ver: Kerstmis 2018 staat voor de deur. Naast lekker eten, zijn er ook dit jaar weer volop kerstfilms op tv om naar uit te kijken. Bekijk hier welke zes films je gezien moet hebben deze Kerst.

1. Love Actually (NET 5 om 20:30 uur, 1e kerstdag)
De blockbuster van eerste kerstdag is absoluut de romantische film Love Actually. Feelgood van de bovenste plank met onder andere Hugh Grant en Emma Thompson in de hoofdrol. Bekijk hier waar je de film Love Actually nog meeer kunt zien.

2. De Wilde Stad (NPO 1 om 18:25 uur, 1e kerstdag, tv-première)
De Wilde Stad is een docufilm die dit jaar nog in de bioscoop te zien was. De film had meer dan 100.000 bezoekers, waardoor het de Gouden Film status kreeg. We zien prachtige beelden van de stedelijke natuur in Amsterdam. Lees hier alles over De Wilde Stad.

3. Home Alone (SBS 6 om 20:30 kerstavond)
We kunnen er niet meer omheen met de feestdagen. Kevin mist het vliegtuig, en gaat de hilarische ellende weer beginnen. Kerst 2018 pakt uit met drie delen Home Alone op televisie dit jaar, waarvan je eigenlijk alleen deel 1 niet mag missen.

4. Krampus (Veronica om 23:00 uur, 1e kerstdag)
Voor wie lekker wil griezelen en lachen met de kerst is de film Krampus een aanrader. Deze komische horrorfilm zien we de jonge Max, die kerstfeest niet meer wil vieren. Krampus wordt wakker en hij is niet blij. Bekijk waar je de film Krampus nog meer kunt zien.

5. Gooische Vrouwen 2 (RTL 4 om 20:30, uur 2e kerstdag)
Linda de Mol met haar drie vriendinnen in een hilarisch nieuw avontuur met heerlijke muziek. Dikke aanrader om de kerstdagen gezellig door te komen. Lees hier meer over de film Gooische Vrouwen 2.

6. Het Verlangen (NPO 3 om 20:30 uur, 2e kerstdag)
Chantal Janzen als schoenenverkoopster in leuke nieuwe komedie met heel veel misverstanden. Lees hier de filmrecensie van Het Verlangen.

Wil je weten wat er nog meer op tv is met kerst? Bekijk dan de complete 14-daagse tv gids of lees onze top 5 van tv-tips voor Kerstavond, voor 1e Kerstdag en voor 2e Kerstdag.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV