Gloednieuwe afleveringen Andere Tijden Sport in 2019

Gloednieuwe afleveringen Andere Tijden Sport in 2019
Dit zijn de onderwerpen

Nieuws :

De winterserie van Andere Tijden Sport gaat op zondag 6 januari van start met een Elfstedentocht die niet doorging. Of toch wel? Daarna volgen afleveringen over Barbara de Loor, Frans Derks, Rudi Lubbers en Willem van Hanegem. De presentatie is in handen van Tom Egbers.

Overzicht afleveringen van Andere Tijden Sport:

Zondag 6 januari 2019: Een winter lang Elfstedenkoorts
Komt -ie wel of komt -ie niet? Zondag 4 februari 1996 lijkt de grote dag te worden. Andere Tijden Sport over een winter lang Elfstedenkoorts.

Zondag 13 januari 2019: Barbara de Loor: Eenzaam in Inzell
In 2005 wint schaatster Barbara de Loor uit het niets goud op de 1000 meter van de WK afstanden in Inzell. ndere Tijden Sport over de oerhollandse schaatster Barbara de Loor en haar strijd tegen eenzaamheid en uiteindelijk de ultieme beloning: eeuwige roem.

Zondag 20 januari 2019: Frans Derks: het broekje past nog
In de gouden jaren van het Nederlandse voetbal is hij tussen grootheden als Willem van Hanegem en* Johan Cruijff* een opvallende verschijning. Frans Derks, de scheidsrechter met het strakste broekje van de Eredivisie. Andere Tijden Sport over een scheidsrechter die een Bekende Nederlander werd.

Zondag 27 januari: Rudi Lubbers en het gevecht van zijn leven
Jakarta, 20 oktober 1973: zwaargewicht Rudi Lubbers bokst de wedstrijd van zijn leven tegen Muhammad Ali, de grootste bokser aller tijden. Andere Tijden Sport treft hem aan in een Bulgaars gehucht aan de Zwarte Zee.

Zondag 17 februari: WILLEM
WILLEM is een unicum voor Andere Tijden Sport: een geheel uit archief opgebouwd portret van een voormalig topsporter. Willem van Hanegem, De Kromme, de op één na beste voetballer van Nederland, wordt in februari 75 jaar. Het ruwe en het fijne, het mooie en het lelijke, het stoere en het kwetsbare.

Andere Tijden Sport is vanaf 6 januari elke zondag te zien rond 22.00 uur bij NPO 1. Lees en bekijk hier meer over Andere Tijden Sport.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gloednieuwe afleveringen Andere Tijden Sport in 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV