RTL presenteert VTBL als opvolger Voetbal Inside

RTL presenteert VTBL als opvolger Voetbal Inside
Humberto Tan presentator nieuw voetbalprogramma

Nieuws :

RTL 7 zendt vanaf 20 januari het nieuwe voetbalprogramma VTBL uit. Aanvoerder Humberto Tan presenteert deze opvolger van Voetbal Inside, dat elke zondag live te zien is. Zijn vaste selectie bestaat uit onder meer uit Theo Janssen, Jimmy Floyd Hasselbaink, Bart Nolles en Simon Zijlemans.

Elke zondagavond om 20.00 uur neemt Humberto Tan met zijn gasten het laatste voetbalnieuws door en bespreekt het afgelopen weekend. Naast zijn spelers uit de vaste basisopstelling, die wisselend zullen aanschuiven, zitten er ook iedere week actuele gasten bij Tan aan tafel. Alle gasten zijn bekende gezichten uit de voetbalwereld. Analisten, oud-voetballers, actieve voetballers, journalisten, zolang het maar over volkssport nummer één gaat.

Daarbovenop neemt iedere week een voetballer met een bijzonder verhaal plaats in de kleedkamer van VTBL en brengt Simon Zijlemans al het social nieuws rondom de veelbesproken voetballers en hun dagelijkse bezigheden. Vanuit de perskamer van VTBL houdt Bart Nolles iedereen op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Verder blikt hij terug op de wedstrijden waar VTBL dat speelweekend aanwezig was.

VTBL is de opvolger van Voetbal Inside, en staat niet alleen voor het nieuwe televisieprogramma. Ook het online voetbalplatform van RTL draagt vanaf januari de naam VTBL. Via de app, website en de social pagina’s blijven echte liefhebbers 24/7 op de hoogte van al het voetbalnieuws.

VTBL: Vanaf zondag 20 januari is VTBL wekelijks te zien om 20.00 uur live bij RTL 7. Lees hier alles over het nieuwe programma VTBL.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL presenteert VTBL als opvolger Voetbal Inside of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV