Top 5 van de beste kerstfilms aller tijden

Top 5 van de beste kerstfilms aller tijden
It's a Wonderful Life, The Christmas Chronicles en meer

Kijktip :

Als de kerstboodschappen zijn gedaan en de laatste ballen in de kerstboom zijn gehangen, is het tijd om te genieten van een prachtige kerstfilm. Gids.tv heeft een selectie gemaakt van de mooiste kerstproducties op het witte doek door de jaren heen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. It's a Wonderful Life (1946)
Pure nostalgie natuurlijk, maar dit was toentertijd de grote blockbuster op het witte doek. Als engelen komen helpen bij een bankier in nood, zijn de kerstgedachten groot. Voor vele mensen toen de beste kerstfilm ooit gemaakt, met een IMDb-score van 8,6. Bekijk hier waar de film It's a Wonderful Life te zien is.

2. Miracle on 34th Street (1994)
Zet de fantastische acteur Richard Attenborough in een kerstmanpak en je hebt al een succesnummer. Een mooie kerstfilm met een nog grotere kerstgedachte. Bekijk hier waar Miracle on 34th Street te streamen is.

3. The Nativity story (2006)
Vreemd genoeg zijn er niet heel veel films beschikbaar over het wereldberoemde kerstverhaal van Jozef en Maria. Deze film schijnt zijn licht daar wel op. Met kerst toch eens het Bijbels kerstverhaal zien? Dat kan. Bekijk hier waar je de film The Nativity Story kunt zien.

4. The Christmas Chronicles (2018)
Als er één cadeautje op Netflix uit te pakken is, dan is dat deze productie met Kurt Russell als de grappige en prachtige kerstman wel. Een echte aanrader voor de mensen die een kerstfilm van deze tijd willen zien. Lees hier de recensie van Gids.tv en bekijk hier waar The Christmas Chronicles te zien is.


5. Paddington 1 & 2 (2014 en 2017)
Filmcritici schreven deze films de hemel in. De wereldberoemde beer beleeft de grappigste avonturen. Met leuke rollen voor onder anderen Ben Whishaw en Sally Hawkins. Bekijk hier waar de films Paddington en Paddington 2 te streamen of op televisie te zien zijn.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 5 van de beste kerstfilms aller tijden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen