Filmrecensie: Replicas

Filmrecensie: Replicas
Keanu Reeves kloont zijn familie in nieuwe thriller

Film :

Op 3 januari 2019 gaat de gloednieuwe sciencefictionthriller Replicas van Keanu Reeves in première in Nederland. Na uitstel van de release, verschijnt de film nu dan toch in de bioscoop. Reeves kloont daarin een heel gezin. Gids.tv kreeg de unieke kans om deze film al eerder te zien. Lees hier de filmrecensie van Replicas.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Klonen 2.0.
In de sci-fi-thriller Replicas speelt Reeves de rol van neurowetenschapper William Foster. Na hard werken weet hij een doorbraak te forceren: hij weet het menselijk bewustzijn bijna succesvol naar een computer over te zetten. Zijn vrouw en kinderen komen op tragische wijze om het leven bij een zwaar auto-ongeluk. In paniek probeert hij ze tot leven te wekken en vraagt William medewetenschapper Ed Whittle (Thomas Middleditch) om hem te helpen hun lichamen te klonen en hen terug te brengen.

Beoordeling van Gids.tv
De inmiddels 54-jarige acteur Keanu Reeves zien we het liefst in wraakfilms als John Wick. Daar is hij het beste op zijn plek. Buiten het feit dat Keanu een ontzettend sympatieke acteur is, moet hij toch wegblijven van drama in films. Het is niet geloofwaardig als hij tranen laat vloeien bij het verlies van zijn gezin. Het hele proces van klonen gaat wel erg gemakkelijk en het verhaal rammelt aan alle kanten. Een matige thriller, waar ze er beter geen twee van kunnen maken.

Cast
Naast Keanu Reeves (The Matrix) zijn ook Alice Eve (Criminal) en Thomas Middleditch (Sunspring) te zien in deze film. De film is geregisseerd door Jeffrey Nachmanoff (Traitor).

Replicas is vanaf 3 januari 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Science Fiction, Actie, Thriller. Tijdsduur: 108 minuten. Lees hier meer over de film Replicas.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: Replicas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV