Wie is de Mol? 2019 bijna van start

Wie is de Mol? 2019 bijna van start
AVROTROS deelt promo van eerste aflevering

Nieuws :

Over minder dan een week, op de eerste zaterdag van 2019, gaat het nieuwe seizoen van het populaire reality-spelprogramma Wie is de Mol? van start. Omroep AVROTROS deelde dit weekend de eerste beelden van het splinternieuwe seizoen, dat zich afspeelt in Colombia.

Eerste beelden
De eerste beelden zien er gelijk erg spannend uit. In Colombia zijn onder anderen zanger Nielson en Vlaamse presentatrice en zangeres Evi Hanssen te zien. Ook bakker Robèrt van Beckhoven is te zien als hij de eerste test moet invullen. Lees hier wie alle kandidaten van Wie is de Mol? dit jaar zijn. Bekijk de promo hieronder.

Het spel
In Wie is de Mol? gaan tien bekende Nederlanders in het buitenland op zoek naar de saboteur, de Mol, in hun midden. Een van de deelnemers probeert de opdrachten, waarin onder andere geld verdiend kan worden, te saboteren. Elke aflevering moeten de deelnemers vragen invullen over de Mol. Degene met de minst goede antwoorden valt af. Aan het eind van het programma wint degene die het meest over de Mol weet de eindpot. Lees hier meer over Wie is de Mol?.

Wie is de Mol? 2019 is vanaf 5 januari iedere zaterdagavond om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1 te zien. Aansluitend wordt om 21.30 uur op NPO 3 nagepraat in MolTalk.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV