Eerste BN'ers van nieuw seizoen Weet Ik Veel bekend

Eerste BN'ers van nieuw seizoen Weet Ik Veel bekend
Programma start 6 januari

Nieuws :

Hoe is het tegenwoordig gesteld met de algemene kennis van het Nederlandse volk? Aan presentatrice Linda de Mol wederom de eervolle taak om het niveau van BN’ers, studenten en de kijkers thuis te bepalen door middel van de kennisquiz Weet Ik Veel. Vanaf zondag 6 januari is een gloednieuwe reeks van acht afleveringen te zien bij RTL 4.

Acteur Willem Voogd, infuencer Nikkie (de Jager) Tutorials en zanger Ruben Hein bijten aanstaande zondag het spits af. De weken daarna laten onder anderen GroenLinks politicus Jesse Klaver, zanger Nick Schilder, actrice Holly Mae Brood, model Kim Feenstra en presentatrice Merel Westrik zien wat zij in hun mars hebben.

Wekelijks strijden drie van hen tegen elkaar en tegen een studio vol met 300 slimme studenten. De kijker kan live meespelen vanuit de huiskamer via de Weet Ik Veel-app. Tegen elkaar, de kandidaten in de studio én tegen de rest van Nederland. Iedereen die een zes of hoger scoort maakt daarbij kans op diverse prijzen.

Na vijftig kennisvragen blijven de beste student en BN'er over. Zij spelen de finale tegen elkaar en strijden voor een mooi geldbedrag. Uiteindelijk mag de BN'er iemand die het geld goed kan gebruiken, verrassen met het gewonnen bedrag. De student neemt zelf het geldbedrag mee naar huis.

Weet Ik Veel is vanaf zondag 6 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Lees en bekijk hier meer over Weet Ik Veel.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste BN'ers van nieuw seizoen Weet Ik Veel bekend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV