UFC voortaan ook in Nederland op TV bij Veronica

UFC voortaan ook in Nederland op TV bij Veronica
Eerste livestream op 19 januari

Sport :

UFC en Veronica hebben een exclusief uitzendpartnerschap in Nederland aangekondigd. Dit bestaat uit onder andere alle live-evenementen van de UFC. Naast de Champions League en Glory Kickboxing krijgt Veronica hiermee opnieuw een sportevenement van formaat.

UFC is de eerste mixed martial arts (MMA) organisatie ter wereld en viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. UFC is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. De vechtsportorganisatie is de thuisbasis van enkele Nederlandse topvechtsporters als Stefan Struve, Alistair Overeem, Gokhan Saki, Germaine de Randamie en Siyar Bahadurzada. De Ierse Amerikaan Conor McGregor staat ook onder contract bij UFC en is een van de bekendste en best betaalde vechters ter wereld.

Reactie David Shaw
"Nederland heeft zo'n gepassioneerde schare fans van vechtsporten. We waren daar getuige van toen we in 2016 ons eerste evenement naar Rotterdam brachten", aldus David Shaw, Senior Vice President van UFC. "We hebben een geweldige selectie Nederlandse atleten waarvan er vele tot de beste ter wereld behoren in hun gewichtsklasse. We kijken er naar uit om samen met het team van Veronica verder te bouwen aan UFC."

Eerste evenement
Het eerste evenement dat bij Veronica te zien zal zijn, is een supergevecht tussen flyweight-kampioen en voormalig Olympisch gouden medaillewinnaar Henry Cejudo en bantamgewicht-kampioen TJ Dillashaw. Dit gevecht wordt op zaterdag 19 januari live gestreamd via VeronicaTV en is op maandag 21 januari om 23.00 uur op tv te zien bij Veronica.

UFC is vanaf 19 januari te zien op VeronicaTV en vanaf maandag 21 januari 23.00 uur op tv bij Veronica.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op UFC voortaan ook in Nederland op TV bij Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen