RTL 5 komt met nieuw programma In Overtreding

RTL 5 komt met nieuw programma In Overtreding
Kijkje achter de schermen bij wetshandhavers

Nieuws :

In de nieuwe realityserie In Overtreding worden vanaf maandag 7 januari de (dieren)politie, dierenbescherming en handhavers op straat gevolgd in hun dagelijkse werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde voor hen: treitertaxi's op Schiphol, gedumpt afval, een pony in de achtertuin of zieke katten in een onhygiënische flat.

Elke aflevering nemen de handhavers van de wet de kijker mee in hun schokkende, emotionele en opmerkelijke werkzaamheden. Waar handhavers zich vooral bezighouden met de veiligheid en leefbaarheid op straat, gaan de (dieren)politie en de dierenbescherming vaak nog een stap verder. Zij treden zo keihard op tegen dierenleed. Met hart en ziel zetten zij zich in voor het dierenwelzijn in Nederland.

In de eerste aflevering gaat de dierenpolitie langs bij een huis vol verwaarloosde, zieke katten. Samen met een hulpverlener gaan zij verhaal halen bij de eigenaresse. Verder treden handhavers op tegen treitertaxi’s op Schiphol en gaat de dierenbescherming langs bij een overbevolkt dierenhuishouden.

In Overtreding is vanaf 7 januari om 21.30 uur te zien bij RTL 5. Er zullen 10 afleveringen op televisie komen. Alle uitzendingen zullen op Videoland terug te kijken zijn.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL 5 komt met nieuw programma In Overtreding of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: politie, dieren, veiligheid, nederland, dierenbescherming, overtreding, katten, eerste aflevering, tv-programma, rtl 5, dierenleed, hulpverlener, rtl, handhavers, dierenpolitie, wet, straat, realityserie, een huis vol


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV