Dit zijn de deelnemers aan De Slechtste Chauffeur van Nederland 2019

Dit zijn de deelnemers aan De Slechtste Chauffeur van Nederland 2019
Roekeloze rijders en angsthazen in nieuw seizoen

Nieuws :

Ook dit seizoen zijn de slechtste autorijders in Nederland weer van de weg gehaald, om een speciale heropvoedingscursus autorijden te volgen in De Slechtste Chauffeur van Nederland. De deelnemers zijn weer zeer divers. Zo varieert de leeftijd van 23 tot en met 81 jaar en bestaan de deelnemers uit bekende en onbekende Nederlanders.

Presentatie
Vanaf woensdag 9 januari is bij RTL 5 te zien hoe de slechtste chauffeurs van ons land het er dit seizoen vanaf brengen tijdens oefeningen als slippen in de bocht, de bekende waterbak en de balkenproef. De presentatie is zoals gewoonlijk weer in handen van John Williams. Samen met coaches Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel doet Williams zijn uiterste best om Nederland weer een stukje veiliger te maken. Zo hopen zij de chauffeurs de juiste vaardigheden bij te brengen en de kijker thuis te inspireren tot verantwoordelijk rijgedrag.

Oefeningen
Behalve een aantal bestaande oefeningen, zijn er ook nieuwe oefeningen toegevoegd om de rijstijl van de deelnemers te verbeteren. Zo moeten de deelnemers fileparkeren in de regen, een route volgen in het donker en rijden op een glad wegdek. Ook krijgen ze individuele bijspijkeroefeningen, afgestemd op hun zwakke punten. Welke deelnemer gaat er vandoor met de titel die niemand wil winnen?

Deelnemers

  • De 33-jarige Rowan en zijn vriendin Louisa, bekend uit het TLC-programma Onze Transgender Liefde. Rowan lijkt altijd haast te hebben, waardoor hij soms wel 50 kilometer per uur te hard rijdt.

  • De 75-jarige chaotische en hysterische Truus. Truus raakt snel in paniek bij elke kleine onvoorziene situatie op de weg. Ook weet Truus vaak de versnellingspook van haar auto niet te vinden, en rijdt ze gerust 80 kilometer per uur in de eerste versnelling.

  • Dennis Schouten, verslaggever bij PowNed en Veronica Inside is de jongste deelnemer van dit seizoen. Zijn probleem is dat hij achter het stuur met van alles bezig is, behalve met autorijden.

  • Met haar 81 jaar is An de oudste deelnemer van dit seizoen. Ondanks dat zij nog steeds fit en energiek is, ziet zij vaak dingen te laat of helemaal niet.

  • De 28-jarige Jeronimo is een echte angsthaas en ziet op tegen elk aspect van het autorijden. Hij heeft al vier jaar zijn rijbewijs, maar heeft pas vier keer gereden.

  • Peter is 30 jaar en gek van auto’s, maar dat betekent niet dat hij goed rijdt. Hij een gevaar op de weg doordat hij alle verkeersregels aan zijn laars lapt.

De Slechtste Chauffeur Van Nederland is vanaf 9 januari te zien om 20.30 uur bij RTL 5. Lees hier alles over De Slechtste Chauffeur van Nederland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de deelnemers aan De Slechtste Chauffeur van Nederland 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV