The Wall krijgt tweede seizoen bij SBS6

The Wall krijgt tweede seizoen bij SBS6
Winston Gerschtanowitz presenteert ook tweede seizoen

Nieuws :

Een twaalf meter hoge muur met uiteenlopende geldbedragen, kennisvragen en emoties bij een koppel dat elkaar door-en-door denkt te kennen: BankGiro Loterij The Wall keert terug bij SBS6 met een tweede seizoen.

Ook het tweede seizoen van The Wall staat onder leiding van presentator Winston Gerschtanowitz. In het programma proberen de kandidatenkoppels door middel van hun algemene kennis, vertrouwen in elkaar én een flinke dosis geluk, geldbedragen bij elkaar te spelen. Daarmee maken zij kans om als miljonair de studio te verlaten.

Uitleg
In de eerste ronde van het spel beantwoordt het deelnemerskoppel vijf vragen. Na het stellen van de vraag vallen drie witte ballen langs een twaalf meter hoge muur met pinnen omlaag. Beantwoordt het koppel de vraag goed voordat de ballen in de geldbedragen onderaan de muur zijn gevallen, dan worden deze bij het prijzengeld opgeteld. Zijn ze te laat of is het antwoord niet goed, dan wordt dat bedrag in mindering gebracht.

Vanaf ronde twee gaat het koppel gescheiden verder. Terwijl de ene kandidaat de algemene kennis van zijn partner probeert in te schatten, beantwoordt de andere kandidaat in een aparte ruimte de vragen. Na de laatste ronde komt de kandidaat uit deze afgesloten ruimte voor een enorm dilemma te staan. Kiest de kandidaat voor zekerheid door voor een gegarandeerd geldbedrag te gaan of kiest de kandidaat voor het bedrag dat zijn/haar partner op The Wall bij elkaar heeft gespeeld?

BankGiro Loterij The Wall is vanaf 13 januari te zien bij SBS6 om 20.30 uur.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Wall krijgt tweede seizoen bij SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: loterij, presentator, pinnen, achtbaan, spel, schatten, miljonair, kandidaat, omlaag, dosis, emoties, bedrag, sbs6, prijzengeld, winston gerschtanowitz, koppel, geluk, geldbedrag, partner, eerste ronde, kennis, meter, uitleg, the wall, studio, winst


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV