Dit zijn de eerste deelnemers van Is Er Een Dokter In De Zaal

Dit zijn de eerste deelnemers van Is Er Een Dokter In De Zaal
Quiz onder leiding van Philippe Geubels

Nieuws :

De nieuwe quiz Is Er Een Dokter In De Zaal is vanaf donderdag 24 januari te zien bij RTL 4. Twee teams van twee panelleden nemen het tegen elkaar op en behandelen verschillende vragen over gezondheid. Het programma staat onder leiding van comedian Philippe Geubels.

Speluitleg
De panelleden proberen de vragen goed te beantwoorden, maar ook is de lach nooit ver weg. Als niemand het antwoord weet, dan kan men altijd de ultieme vraag stellen: is er een dokter in de zaal? En ja, dat blijkt ook het geval te zijn.

Philippe Geubels kan zijn hobby eindelijk ten tonele voeren: hij leest veel bijsluiters van medicijnen. Geubels zoekt het internet af op zoek naar informatie over ziektes, aandoeningen en kwaaltjes. Dat levert interessante en grappige weetjes op over onze gezondheid.

Deelnemers
Onder andere Rico Verhoeven, Jeroen van Koningsbrugge, Victoria Koblenko, Martijn Koning, Tijl Beckand, Olcay Gulsen, Ruben van der Meer, Kaj Gorgels, Jörgen Raymann, Nienke Plas, Ruben Nicolai en Jelka van Houten zullen meedoen aan de quiz.

Is Er Een Dokter In De Zaal is vanaf 24 januari te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de eerste deelnemers van Is Er Een Dokter In De Zaal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen