Lieke van Lexmond presenteert Het Zit In De Familie

Lieke van Lexmond presenteert Het Zit In De Familie
Opvallende uiterlijke delen onderzocht

Nieuws :

RTL 4 komt vanaf 16 januari met een nieuw realityprogramma op RTL 4. In Het Zit In De Familie gaat presentatrice Lieke van Lexmond op bezoek bij mensen die lijden aan een familiekwaal.

Cosmetische ingreep
Voor mensen die erg onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn. In het nieuwe RTL 4-programma ‘Het Zit In De Familie’ ontmoet presentatrice Lieke van Lexmond gezinnen waarin meerdere personen dezelfde familiekwaal delen.

Nieuwe start
Lieke van Lexmond over het programma: “Als één iemand last heeft van een bepaalde kwaal, geldt dit vaak voor meer mensen binnen het gezin. Ik vind het bijzonder dat we nu hele families een kans kunnen geven om met meer zelfvertrouwen een nieuwe start te maken”

Grote neuzen
Ook andere kwalen zoals grote neuzen, geen borsten en extreme rimpels worden behandeld. Hiermee worden de families geholpen om de toekomst weer positief in te zien. Kijk hier voor meer over Het Zit In De Familie

Het Zit In De Familie is vanaf 16 januari elke woensdag om 21.30 uur te zien op zender.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lieke van Lexmond presenteert Het Zit In De Familie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV