Netflix-filmrecensie: Kong: Skull Island

Netflix-filmrecensie: Kong: Skull Island
De grootste King Kong ooit gezien in explosieve actiefilm

Kijktip :

Vanaf 11 januari is de film Kong: Skull Island te zien op Netflix. Verstand op nul en gaan met deze explosieve actiefilm met een reusachtige aap in de hoofdrol. Veel bommen en granaten, en de halve cast wordt opgevreten. Lees hier de Netflix-filmrecensie van Kong: Skull Island.

Gids.tv bekijk als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Hap, slik weg!
Deze avonturenfilm vertelt over een team ontdekkingsreizigers en soldaten dat in 1973 wordt uitgezonden naar een onontdekt eiland, waar de evolutie anders is gelopen dan in de wereld die wij kennen. Monsters bewaken het eiland, en de menselijke populatie vereert hen als goden. Als de groep het eiland betreedt en de omgeving verwoest met explosieve wetenschappelijke methoden, ontwaakt de koning van Skull Island. Zijn de wetenschappers en militairen tegen de enorme aap opgewassen?

Tom Hiddleston en Brie Larson

Beoordeling van Gids.tv
Filmcritici waren niet echt positief over deze productie met Brie Larson en Tom Hiddleston in de hoofdrol. Toch is (met name) de aankomst op Skull Island erg knap gemaakt. Indrukwekkende actie, als de helikopters geconfronteerd worden met de Koning van Skull Island. Met veel bekende acteurs is dit vooral puur popcornvermaak. Vergeet realisme en een moeilijk verhaal, en geniet van een film die niets meer wil zijn dan een pure avonturenfilm vol actie.


Cast
Naast Tom Hiddleston (Thor: Ragnarok) en Brie Larson (Captain Marvel) zijn ook John C. Reilly (Stan & Ollie), Samuel L. Jackson (Glass) en John Goodman (Argo) te zien in deze film. De film is geregisseerd door Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer).

Kong: Skull Island is vanaf 11 januari 2019 via deze link te zien op Netflix. Genre: Avontuur, Actie. Tijdsduur: 114 minuten. Lees hier meer over de film Kong: Skull Island.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Netflix-filmrecensie: Kong: Skull Island of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV