Wendy van Dijk van RTL naar Talpa

Wendy van Dijk van RTL naar Talpa
Presentatrice o.a. te zien in Dance Dance Dance

Nieuws :

Wendy van Dijk stapt komende zomer van RTL over naar Talpa. Zij keert daarmee terug naar de zender waar het presenteren voor haar begon: SBS6, nu onderdeel van Talpa. Sinds haar start op televisie presenteert Wendy van Dijk diverse grote programma’s en ook bij SBS6 zal zij dat doen. Zij zal in ieder geval te zien zijn in het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance.

De komende vijf jaar zal Van Dijk naast haar televisiewerk bij Talpa Network ook haar online platform Wendy Multimedia uitbreiden en versterken. Hiervoor worden op verschillende vlakken nieuwe en creatieve projecten ontwikkeld.

Reactie Wendy van Dijk
“Ik kijk ernaar uit om samen met Talpa Network verder te bouwen aan Wendy Multimedia, waar we vier jaar geleden succesvol mee zijn gestart,” zegt Wendy van Dijk. “Ik heb heel veel zin om nieuwe televisieavonturen aan te gaan bij de zender waar ik ben begonnen! Ik krijg bij Talpa Network de ruimte om op hele innovatieve manieren met de kijkers in contact te zijn. Dat is voor mij de verdieping waar ik naar op zoek was.”

Haar overstap naar Talpa Network is in goed overleg gegaan. “Ik heb bij RTL de kans gekregen om mij als presentatrice en als actrice enorm te ontwikkelen de afgelopen jaren. Ik ben RTL daar zeer dankbaar voor. Ik zal altijd terugkijken op een heel waardevolle en warme tijd.”

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV