Dit is de cast van De 12 van Schouwendam

Dit is de cast van De 12 van Schouwendam
Opvolger van De 12 van Oldenheim

Nieuws :

In januari starten de opnames van het tweede seizoen van de spannende thrillerserie De 12. Na het succesvolle seizoen De 12 van Oldenheim draait het tweede seizoen, getiteld De 12 van Schouwendam, om een nieuwe mysterieuze zaak die zich afspeelt in het dorp Schouwendam.

Verdwijningen en slachtoffers in Schouwendam
De typisch Nederlandse plaats Schouwendam gaat al 25 jaar gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Sinds 1995 ontbreekt van een 16-jarig meisje en een 17-jarige jongen ieder spoor. Als op een dag een geheimzinnige man in het dorp verschijnt, brengt dat het verleden explosief tot leven. Wie is hij en wat heeft hij met de verdwijningen van destijds te maken? Als er vervolgens dodelijke slachtoffers vallen, slaat de paranoia in het dorp volledig toe en zet dat de onderlinge verhouding van alle karakters op scherp.

In De 12 van Schouwendam verdwijnen geen 12 personages, zoals in de eerste reeks. Wel is het getal 12 opnieuw sterk verbonden aan de geheimzinnige gebeurtenissen die in het dorp plaatsvinden.

Cast
Naast de al bekende hoofdrollen voor Gijs Naber, Carine Crutzen en Huub Stapel zijn ook Eva Laurenssen, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Joop Keesmaat, Maarten Heijmans, Benja Bruijning, Fockeline Ouwerkerk, Meral Polat en Hajo Bruins te zien in dit seizoen.

De 12 van Schouwendam is vanaf 12 november te zien bij Videoland. Begin 2020 wordt de serie uitgezonden op RTL4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV