Dit zijn de beste films deze week op TV

Dit zijn de beste films deze week op TV
Blood Father, Get Out en meer

Kijktip :

Een nieuwe week betekent ook nieuwe films op de Nederlandse televisie. Volgende week begint ijzersterk met de finale van de trilogie Lord Of The Rings op Net5, maar omdat je deze films waarschijnlijk al meerdere keren gezien hebt, hebben we een selectie gemaakt van de andere blockbusterfilms tot filmhuisfilms die je niet mag missen deze week.

1. Blood Father 2016, maandag 21 jan. RTL 7 - 20:30 uur
Bij de meeste filmcritici gingen de vlaggen uit toen deze film tevoorschijn kwam. Mel Gibson is nog lang niet afgeschreven in deze broeierige actiefilm met humor. Vader moet dochter beschermen voor een bende criminelen, in een spiraal van moord en geweld. Lees hier waar je de film Blood Father nog meer kunt bekijken.

2. Inception 2010, dinsdag 22 jan. Veronica - 20:30 uur
Absolute klapper is ook deze misdaadthriller met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Visueel spektakel met ijzersterk plot waar dromen zeker geen bedrog zijn. Een film vol dubbele bodems, die door IMDb met een 8,8 werd beloond. Lees hier waar je de film Inception kunt streamen.

3. Get Out 2017, woensdag 23 jan. Net5 - 20:30 uur
Krachtige thriller met horror-elementen. Deze productie heeft vele prijzen gewonnen waaronder een Oscar voor beste scenario. Waarom een must-see? Een film met humor, spanning, mysterie, horror en satire die moeiteloos weet te combineren én daarbij genoeg stof geeft om na afloop over na te denken. Lees hier waar je de film Get Out kunt kijken.

4. Creed 2015 donderdag 24 jan. RTL 7 - 20:30 uur
Trek je bokshandschoenen in deze zeer sterke spin-off van de Rocky films. Filmcritici waren enthousiast over deze film met wederom Sylvester Stallone in de hoofdrol. Bovendien is het Rocky-week bij RTL 7, en alle zeven boksfilms zijn deze week op de televisie te zien. Creed II draait nu in de bioscoop. Lees hier waar je de film Creed nu al kunt streamen.

5 Boyhood 2014, vrijdag 25 jan. NPO 3 - 22:25 uur
De reacties zijn verschillend over deze productie. Bijzonder is deze film wel. De opnames begonnen in het jaar 2002 en werden afgerond in 2013. Waardoor je de hoofdrolspeler Ellar Coltane van kind naar jong volwassene ziet opgroeien. Voor filmhuisliefhebbers zeker de moeite waard. Lees hier waar je de film Boyhood nog meer kunt bekijken.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier onze filmrecensies.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de beste films deze week op TV of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV