Nieuwe films op Netflix: van thrillers tot romantiek

Nieuwe films op Netflix: van thrillers tot romantiek
Life, The Space Between Us, Southpaw en meer

Kijktip :

Netflix heeft de afgelopen tijd weer een aantal topfilms toegevoegd aan het aanbod. Gids.tv heeft een top 5 van nieuwe titels nu te zien zijn op Netflix opgesteld.

Benieuwd naar de film? Klik bij de beschrijving op de link voor de (Netflix-)link, meer informatie en de trailer van de film.

1. Life (2017)
Deze visueel indrukwekkende ruimte-griezelfilm is een beetje als de films Aliens en Gravity in de mix. Met acteurs Ryan Renolds, Jake Gyllenhaal en Rebecca Ferguson in een vrij realistisch ruimtestation en een levensgevaarlijk wezen dat dood en verderf zaait. Een zeer vermakelijke, maar soms enge thriller. Lees hier waar je de film Life nog meer kunt streamen.

2. Ray (2004)
Ray is het nooit eerder vertelde levensverhaal van de Amerikaanse muzieklegende Ray Charles. De film sleepte twee Oscars in de wacht, onder andere voor Beste Acteur Jamie Foxx, die hier een verbluffende interpretatie van het unieke genie neerzet. Lees hier waar je de film Ray nog meer kunt bekijken.

3. Southpaw (2015)
Jake Gyllenhaal speelt in Southpaw de hoofdrol, een personage waar hij keihard voor moest trainen. Deze boksfilm werd internationaal goed ontvangen, mede door het sterke acteerwerk van de cast. Bekijk hier waar je de film Southpaw allemaal kunt streamen.

4. You're not You (2014)
Topactrice Hilary Swank speelt Kate in deze veel geprezen film. Het perfecte luxe-leventje van Kate stort als een kaartenhuis in elkaar als ze de diagnose ALS krijgt, een ongeneeslijke spierziekte. You're not You is een zware, maar hartverwarmende film. Lees hier waar je de film You're not You kunt streamen.

5. The Space Between Us (2017)
In deze romantische sciencefictionfilm volgen we Elliot Gardner, die zestien jaar geleden geboren werd op de planeet Mars. Via internet raakt hij in contact met een meisje in Colorado. Wordt zijn wens om naar de aarde te vertrekken werkelijkheid? De film werd wisselend ontvangen, maar de romantiekliefhebbers genieten vast en zeker. Lees hier waar je de film The Space Between Us kunt streamen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV