Top 10 bioscoopfilms februari 2019

Top 10 bioscoopfilms februari 2019
Verliefd op Cuba, Alita: Battle Angel en nog veel meer

Film :

Terwijl koning winter heerst in ons land, gaat in de bioscopen juist het zonnetje schijnen met de Nederlandse speelfilm Verliefd op Cuba. Bekijk hieronder een selectie (volgorde op datum van release) die Gids.tv maakte van de nieuwe films in de maand februari 2019.

Benieuwd naar de film? Klik bij de beschrijving op de link voor meer info en de trailer van de film. Bekijk op Gids.tv ook alle nieuwe filmrecensies van films in de bioscoop en on-demand.

1. The Lego Movie 2 (6 februari)
Het wereldberoemde speelgoed Lego zoekt weer een weg naar het witte doek met Hollywood allure. Een goede tip: bekijk eerste de trailer, want naast jonge kijkers gaan volwassen ook genieten van deze hilarische humor. Bekijk de trailer van The Lego Movie 2.

2. Time Freak (7 februari)
Stel je voor: de liefde van je leven heeft opeens een ander. Stillman heeft een geniaal idee om een tijdmachine te bouwen om hun relatie toch te redden. Met een hoofdrol voor Sophie Turner die we allemaal kennen als Sansa Stark uit de hitserie Game of Thrones. Bekijk hier de trailer van deze nieuwe romantische film Time Freak.

3. The Prodigy (7 februari)
Alle horror liefhebbers verzamelen! The Prodigy gaat over Miles, een jongen die zich steeds vreemder gaat gedragen. Zijn moeder denkt dat hij bezeten is door iets bovennatuurlijks. Je schrik-barometer slaat zeker op tilt. Bekijk hier de trailer van de film The Prodigy.

4. Alita: Battle Angel (14 februari)
Een grote release wordt deze film over Alita met haar grote ogen vol actie en geweld. Deze productie komt van de makers van Avatar en Titanic. Nederlands trots, muzikant, componist en producent Tom Holkenborg (Junkie XL) heeft de soundtrack gemaakt voor deze film. Bekijk hier de trailer van Alita: Battle Angel.

5. Verliefd op Cuba (14 februari)
De Cubaanse stad Havana is het decor in deze film. Een moeder wil haar dochter stoppen voor een onverwacht huwelijk met een Cubaan. Stomende liefdeshitte met Jan Kooijman en Susan Visser in de hoofdrol. Bekijk de trailer van Verliefd op Cuba.

Susan Visser en Jan Kooijman in Verliefd op Cuba

6.If Beale Street Could Talk (14 februari)
Een intiem portret over onvoorwaardelijk vertrouwen in de liefde. De negentienjarige Tish moet vechten om haar man, die ten onrechte beschuldigd wordt voor verkrachting, vrij te krijgen. Bekijk hier de trailer van If Beale Street Could Talk.

7.Cold Pursuit (21 februari)
Het is geen verrassing: Liam Neeson in een wraakfilm. Maar als je de trailer ziet dan ben je toch wel verkocht. Snoeiharde actie, als een rustige man zijn zoon verliest door een drugsbende. Nog niet overtuigd? Bekijk dan de sterke trailer. Bovendien met een leuke bijrol voor Laura Dern (Jurassic Park) Lees hier meer over de film Cold Pursuit.

8.Skjelvet (21 februari)
Rampenfilm uit Noorwegen. Deze productie is het vervolg op de film The Wave uit 2015. Hou je vast voor instortende gebouwen en een familie in nood. Gids.tv heeft de film al gezien: lees hier de filmrecensie van Skjelvet. Lees hier meer over de film Skjelvet.

9. Vice (28 februari)
Na Golden Globe-nominaties heeft deze biopic over Dick Cheney, één van de belangrijkste vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten, nu ook Oscar-nominaties op zijn naam staan. Met acteur Christian Bale onherkenbaar als deze vicepresident. Lees hier meer over de film Vice.

10. Escape Room (28 februari)
Een race tegen de klok in deze bloedstollende futurische Escape Room waar de dood dichterbij is dan je denkt. Een grote productie voor alle horror- en thrillerliefhebbers. Lees hier meer over de film Escape Room.

Bekijk hier ook de beste films van 2018, of de top 10 bioscoopfilms van januari 2019. Veel van deze producties draaien nog steeds in de Nederlandse bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV