Liveshows The voice of Holland van start

Liveshows The voice of Holland van start
Vier weken lang liveshows

Nieuws :

Vanaf vrijdag is Studio 22 in Hilversum het toneel van de liveshows van The voice of Holland. Vier weken lang staat het programma in het teken van deze laatste ronde. De eerste liveshow is vrijdag 1 februari vanaf 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bijna drie maanden geleden begon de nieuwe zoektocht naar The voice of Holland. Na zeven rondes met Blind Auditions, vier Battles-rondes en twee knockout-rondes zijn er nog twaalf talenten over die in de laatste vier weken de strijd met elkaar aan gaan. De winnaar wint een platencontract, 50.000 euro en een clip-opname in Zuid-Afrika.

De talenten
Coach Ali B. heeft de twee soul-zangeressen Debrah en Sarah-Jane in zijn team, evenals de jonge Menno. Waylon heeft met Bryan B en Patricia veel ervaring in zijn team, aangevuld met Crooner Dennis. Debuterende coach Lil Kleine heeft een gevarieerd gezelschap met volkszanger Quido en powerhouses Kimberly en Talita. Anouk heeft rockband Navarone in haar team, de eerst band ooit in de liveshows. Haar team wordt aangevuld met de zangeressen Mikki en Irene. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren ook de liveshows weer.

Spelregels
De talenten zullen worden beoordeeld door de coaches en de kijkers. De cijfers die ze krijgen van coaches worden gecombineerd met de stemmen van het publiek. Het totale cijfer bepaalt of het talent doorgaat naar de finale.

De liveshows van The voice of Holland zijn vanaf vrijdag 1 februari te zien vanaf 20.30 uur bij RTL 4. Bekijk hier alles van The voice of Holland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Liveshows The voice of Holland van start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier