Nieuw programma All Together Now bij RTL 4

Nieuw programma All Together Now bij RTL 4
Show vanaf mei te zien

Nieuws :

Dit najaar komt de muzikale show All Together Now naar Nederland. Vanaf het voorjaar is het programma te zien bij RTL 4. In dit muziekprogramma draait het om zowel de beste stem als het beste optreden.

Meezingen
De deelnemers treden op voor 100 muziekprofessionals, onder leiding van Jamai Loman. Het doel is om te zorgen dat zo veel mogelijk van deze 100 personen opstaan en zullen meezingen. Het aantal meezingers bepaalt het resultaat. Het programma zal worden gepresenteerd door Chantal Janzen en gaat vrijdag 3 mei van start bij RTL 4.

Professionals
De 100 muziekprofessionals beslissen dus gezamenlijk over het lot van de kandidaten. Zij komen uit alle takken van de muziekindustrie: van rappers tot aan operazangeressen en koordirigenten. Ze voorzien de kandidaten tevens van commentaar.

Deelnemers
Deelnemers aan de show kunnen zangers en zangeressen van alle leeftijden zijn, zowel solo, duo als groep. Ook zullen alle muziekstijlen voorbijkomen: van pop en rock tot aan disco en musicalmuziek. Lees hier meer over All Together Now.

All Together Now is vanaf 3 mei elke vrijdag te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma All Together Now bij RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV